imkanlar
Kas 2021
37. Atatürk’ü Anma Koşusu ve Yürüyüşü

Değerli İTÜ'lüler,

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için geleneksel olarak düzenlediğimiz “Atatürk’ü Anma Koşusu ve Yürüyüşü” bu yıl 37. kez düzenlenecektir.

10 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 11.00’ de başlayacak koşuya katılım için 10 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 10.30’ a kadar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğüne şahsen başvuru yapılması gerekmektedir.

Koşu, kısa ve uzun olmak üzere iki parkurda yapılacak olup, parkurlar ile ilgili güzergah bilgilerini aşağıdaki tabloda bulabilirsiniz.

Tüm İTÜ’lülerin katılımını bekliyor ve Atamızı vefatının 83. yılını saygıyla anıyoruz.

ETKİNLİK PROGRAMI

09.30 - 10.30

Tişörtlerin Dağıtılması (Merkez Spor Salonu)

Koşunun Başlangıcı (Merkez Spor Salonu Önü)