Eki 2021
İTÜ PERSONEL FUTBOL TURNUVASI

Üniversitemizde her yıl düzenli olarak yapılan personel arası futbol turnuvamız yeniden başlıyor…

Geçen yıl pandemi dolayısıyla gerçekleştirilemeyen, ancak üniversitemiz akademik-idari futbol severlerinin merakla beklediği organizasyon 01 Kasım – 24 Aralık tarihleri arasında yapılacaktır. Futbol heyecanına uzay kaldığımız uzun aranın ardından yaşanacak büyük rekabete hep birlikte ortak olacağız.

Turnuva planlaması;

Turnuva Yeri                      : Ayazağa Kampüsü Halı Saha (ŞOK Market önü)

Turnuva saati                     : 12.30-13.30

Turnuva toplantısı           : 27 Ekim 21 Çarşamba 12.30 (Spor Merkezi – Ruhi Sarıalp Toplantı Salonu)

• Genel Bilgiler
  • Takım listelerinin alınması
  • Kura çekimi

Kura sonucu​ için tıklayınız. Fikstur-Anahtari - 2021

Turnuva başlaması          : 01 Kasım 21 Pazartesi 12.30

Turnuva bitiş                      : 24 Aralık 21 Cuma

Notlar:

• 1-Pandemi koşulları nedeni ile toplantıya takımlarımız adına sadece bir (1) kişi katılabilecektir.
  • 2-Takım listeleri on altı (16) kişiden oluşur. Takım listelerinde idari-akademik personel harici yer alamaz. Misafir oyuncu bu turnuvada yer alamayacaktır. Listeler takım sorumlusu-kaptanı tarafından imzalı olarak verilecektir. Gerekli görüldüğü hallerde kimlik fotokopileri istenilebilir.
  • 3-Kura çekimine toplantıya katılım gösteren ve listelerini takımlarımız alınacaktır.
  • 4-Toplantıda takımlarımıza turnuva kuralları bildirilecek, gerekli görüldüğü durumlarda ilave kurallar alınabilecektir.

İletişim;

Ar.Gör.Bülent ARSLANTAŞ – İTÜ Beden Eğitimi Bölümü (Futbol Branş Sorumlusu)

e-mail: arslantasb@itu.edu.tr                   Telefon : 285 65 27