Kas 2017
34. Atatürk’ü Anma Koşusu ve Yürüyüşü

Değerli İTÜ'lüler,

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için geleneksel olarak düzenlediğimiz “Atatürk’ü Anma Koşusu ve Yürüyüşü” bu yıl 34. kez düzenlenecektir.

10 Kasım 2017 Cuma günü saat 11.30’da başlayacak koşuya katılım için 10 Kasım 2017 Cuma günü saat 11.00’e kadar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğüne şahsen başvuru yapılması ya da ismailis@itu.edu.tr adresine e-posta gönderilmesi gerekmektedir.

Koşu, kısa ve uzun olmak üzere iki parkurda yapılacak olup, parkurlar ile ilgili güzergâh bilgilerini aşağıdaki tabloda bulabilirsiniz.

Tüm İTÜ’lülerin katılımını bekliyor, Atamızı vefatının 79. yılında saygıyla anıyoruz.

ETKİNLİK PROGRAMI

09:30 - 11.00

Tişörtlerin Dağıtılması (Merkez Spor Salonu)

Koşunun Başlangıcı (Merkez Spor Salonu Önü)