Ara 2017
İTÜ PERSONEL VOLEYBOL TURNUVASI SONUÇLANDI.

birol karaçam

Üniversitemiz personelinin birbiriyle kaynaşması ve spor bilincinin oluşması

amacıyla Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Spor Hizmetleri

tarafından Merkez Spor Salonunda, Personel Voleybol Turnuvası düzenlendi.

Turnuva 27 Aralık 2017 Çarşamba günü başlayarak 1 Şubat 2017 Perşembe tarihinde YAPI TEKNİK ile MAKİNA takımları arasında oynanan final müsabakasıyla sonuçlandı.

Yapılan yarışmalar sonrası

Turnuvayı 1. olarak Yapı Teknik, 2. olarak Makina ve 3. olarak Rektörlük kazandı.

Final müsabakası Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Tayfun KINDAP'ın da yer aldığı kalabalık seyirci eşliğinde oynandı. Oynanan final müsabakası çekişmeli olarak YAPI-TEKNİK takımının üstünlüğüyle MAKİNA takımını 3-2 skorla yenmesiyle sonuçlandı.

Ayrıca

Bireysel Takım ve Oyuncu Ödüllerinde;

Fair-Play takımı ödülüne BİL-FEN takımı

ve

En değerli oyuncu ödülüne ise MAKİNA takımından Sinem ÖZTÜRK seçildi.

Turnuvanın final maçını Bilişim Enstitü'sünden Birol KARAÇAM yönetti. Maçın başhakemine Emre SOYER, Sinan DERBEND ve Ahmet YAHŞİ yardım ettiler.

Turnuvada yer alan oyunculara ve görev alan personelimize teşekkürlerimizi sunarız.

Beden Eğitim Bölüm Başkanlığı

Sonuçlar (23 Ocak 2018)