Ağu 2021
Öğr. Gör. Dr. Pero Duygu DUMANGÖZ' ün kitabı yayınlandı.

Üniversitemiz Beden Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Pero Duygu DUMANGÖZ' ün yazarı olduğu 'LİDERLİK, İLİŞKİ VE İLETİŞİM ÜÇGENİNDE SPOR' adlı kitap uluslararası yayınevi olan Akademisyen Yayınevi tarafından yayınlandı.

Öğr. Gör. Dr. Pero Duygu Dumangöz tarafından kaleme alınan kitap, Spor Yönetim Bilimleri alanında liderlik, ilişki ve iletişim kavram ve kapsamı üzerinde durmaktadır. Kitap genel çerçevede “Sporda Liderlik”,Antrenör-Sporcu İlişkisi” ve “Spor İletişimi” olarak üç bölüm içerisinde tek tek ele alınmış ve amacına uygun olarak “Liderlik, İlişki ve İletişim Üçgeninde Spor” başlığı altında bütünleştirilmiştir. Son bölümde ise Avrupa Şampiyonası’ na katılan, profesyonel tenis sporcuları üzerinde uygulanmış bir çalışmanın, sonuçları paylaşılmıştır. Öğr. Gör. Dr. Pero Duygu Dumangöz, kitabın ilk baskısını Üniversitemiz kütüphanesine bağışladı.

Öğretim görevlimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

KAPAK