1435
imkanlar
09
Nis 2022
TTF & İTÜ İş Birliği Görüşmeleri Gerçekleştirildi.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, İTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu ile İTÜ Beden Eğitimi Bölümü’ nde bir araya geldi. Üniversite-federasyon iş birliğini güçlendirmeye yönelik karşılıklı görüşler alınarak iş birliği içerisinde faaliyetler planlanması konusunda mutabakata varıldı.

TTF Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim M. Okumuş ve TTF İstanbul Spor Tesisleri Müdürü Nuri Kafadar’ la birlikte gelen Sayın Cengiz Durmuş, Ayazağa Kampüsümüzde bulunan tenis kortlarını gezerek incelemelerde bulundu. Beden Eğitimi Bölümü girişinde oluşturulan spor müzesini, merkezi spor salonunu ve fitness salonunu gezen Sayın Durmuş’a ve beraberindeki heyete Beden Eğitimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mustafa Özcan ile birlikte bölümümüz akademik personeli eşlik etti.

Sayın Cengiz Durmuş üniversitemizden ayrılırken “İstanbul Teknik Üniversitesi tenis sporu açısından çok yüksek bir potansiyele sahip. Bu durum gerek ulusal gerekse uluslararası projeler geliştirebilmek için hem İstanbul’ a, hem kendisine büyük katkılar sağlayacaktır. Biz federasyon olarak sizinle her türlü projede birlikte hareket etmeye hazırız” dedi.

Rektörümüz, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş’a, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Türkiye Tenis Federasyonu’ na teşekkür etti.

WhatsApp Image 2022-04-07 at 10.07.09WhatsApp Image 2022-04-07 at 10.25.31