Nis 2022
İTÜ Personel Futbol Turnuvası’nda Yarı Final

Değerli İstanbul Teknik Üniversiteliler,

İTÜ 250. Yıl etkinlikleri kapsamında devam etmekte olan İTÜ Personel Futbol Turnuvası’nda yarı finale kalan takımlarımız ve müsabaka programı aşağıda yer almaktadır.

“İTÜ 250. Yıl İTÜ Personel Futbol Turnuvası yarı final maçlarını izlemeye tüm mensuplarımız davetlidir.

Sağlıklı günler dileriz.
Beden Eğitimi Bölüm Başkanlığı

PROGRAM*
09 Mayıs 2022 Pazartesi:       Vadi Yurtları Spor - Bilgisayar Bilişim
10 Mayıs 2022 Salı:               Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı - Çevre Spor

*Maçlar İTÜ Ayazağa Yerleşkesi Halı Saha (ŞOK Market önü) saat 12.00-13.00 arasın da oynanacaktır.

Dear members of Istanbul Technical University,

Below are the teams that made it to the semi-finals of the ITU Staff Football Tournament, which continues within the scope of ITU 250th Anniversary events, and the competition schedule.

All our members are invited to watch the semi-finals of the “ITU 250th Anniversary Football Staff Tournament”.

We wish you healthy days.

Head of Physical Education Department

PROGRAM*

09 May 2022, Monday:          Vadi Dormitories Sports- Computer Informatics

10 May 2022, Tuesday:         Department of Health, Culture and Sports- Environment Sports

*Competitions will be played between 12.00-13.00 at ITU Ayazaga Campus Football Carpet Field (in front of ŞOK Market).