May 2022
İTÜ Fakülteler Arası Öğrenci Futbol Turnuvası

Değerli İstanbul Teknik Üniversiteliler

İTÜ 250. Yıl etkinlikleri kapsamında devam etmekte olan İTÜ Fakülteler Arası Öğrenci Futbol Turnuvası’nda yarı finale (2. Maçlar) kalan takımlarımız ve müsabaka programı ile final maçı programı aşağıda yer almaktadır.

“İTÜ 250. Yıl Fakülteler Arası Öğrenci Futbol Turnuvası” yarı final (2. Maçlar) ve final maçlarını izlemeye tüm mensuplarımız davetlidir.

Sağlıklı günler dileriz.

Beden Eğitimi Bölüm Başkanlığı

PROGRAM*

18 Mayıs 2022 Çarşamba

Saat: 11.00      Yabancı Diller Yüksekokulu- Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi

Saat: 13.00      Makina Fakültesi- Kimya-Metalurji Fakültesi

23 Mayıs 2022 Pazartesi

Saat: 11.00      3.’lük-4.’ lük Maçı

Saat: 13.00      Final Maçı

*Maçlar İTÜ Ayazağa Yerleşkesi İTÜ Stadyumunda oynanacaktır.

Dear members os Istanbul Technical University,

Below are the teams that made it to the semi-finals (2nd Matches) of the ITU Interfaculty Student Football Tournament, which continues within the scope of ITU 250th Anniversary events, as well as the competition schedule and the final match schedule.

All members are invited to watch the semi-finals (2nd Matches) and the final matches of the “ITU 250th Year Inter-Faculty Student Football Tournament”.

We wish you healthy days.

Head of Physical Education Department

PROGRAM*

18 May 2022, Wednesday

Time: 11.00    School of Foreign Languages - Faculty of Naval Architecture and Marine Sciences

Time: 13.00    Faculty of Mechanical Engineering- Faculty of Chemical Metallurgical Engineering

23 May 2022, Monday,

Time: 11.00    3rd-4th Place Match

Time: 13.00    Final Match

*The matches will be played at ITU Ayazaga Campus, ITU Stadium.