Tem 2022
Üniversiteler Dünya 3x3 Basketbol Şampiyonası İTÜ'de

2022 Dünya Üniversiteler 3x3 Basketbol Şampiyonası İstanbul Teknik Üniversitesinde,

23-29 Ekim 2022 tarihleri arasında International University Sports Federation (FISU) Dünya Üniversiteler 3x3 Basketbol Şampiyonası İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Yerleşkesinde yapılacaktır.

04-06 Temmuz 2022 tarihleri arasında, International University Sports Federation (FISU) Spor Koordinatörü Alejandro Guerra URBISTONDO, Pazarlama Sorumlusu Adelia FAIZULINA, Medya Sorumlusu Alexander GREEN, FIBA Spor Sorumlusu Robert Andreas RIEBLINBER, Türkiye Üniversite Sporları Federasyon(TUSF) Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÜNAY, TUSF Dış İlişkiler Uzmanı: Aslı ÖZDENDİR, TUSF HADO Teknik Kurul Üyesi ve Pazarlama Sorumlusu Koray ERDEMİR, TUSF HADO  Spor Koordinatörü Can DURASLAN, İTÜ Beden Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa ÖZCAN, İTÜ Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ümit KARADOĞAN, İTÜ Beden Eğitimi Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Birgül ARSLANOĞLU ve İTÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Gönül DÖNMEZ katılımı ile İTÜ Ayazağa Yerleşkesinde şampiyonaya dair geniş kapsamlı toplantı yapıldı.

Turnuvanın resmi internet sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

WhatsApp Image 2022-10-26 at 21.59.07

WhatsApp Image 2022-07-19 at 11.55.55