Haz 2023
İTÜ Kadın Kürek Takımımız İkincilik Kupası Kazandı.

TÜSF tarafından düzenlenen Fetih Sporfest Ünilig Türkiye Kürek Şampiyonası'nı İTÜ Kürek Kadın Takımımız ikincilik ile tamamlamıştır.

İstanbul Teknik Üniversitesi, akademik alanda olduğu gibi spor alanında da başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TUSF) tarafından 29-30 Mayıs 2023 tarihleri arasında İstanbul/Haliç’te düzenlenen Fetih Sporfest kapsamında Ünilig Türkiye Kürek Şampiyonası tamamlandı. İTÜ Kadın Kürek Takımımız, yarışlarda üstün bir başarı göstererek İkincilik kupası kazandı.

Yarışlardaki harika performansları sonucunda Kadın Deniz Küreği İki Çiftede (C2X) A ekibi 1.lik B ekibi kendi serilerinde 2.lik genel sıralamada 5.lik; Kadın Tek Çiftede (1X) 2.lik madalyalarını elde etmişlerdir.

Antrenorlüğünü Süleyman Berk Hakyol'un üstlendiği İTÜ Kadın Kürek Takımımızda;
Senay Yılmaz (Yüksek Lisans Eğitim Enstitüsü), İrem Cansu (Kimya-Metalurji Fakültesi), Fadıma İrem Yıldız (Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi), Teslime Zehra Aksoy (Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi); Erkek Kürek Takımımızda Süleyman Berk Hakyol (Kimya-Metalurji Fakültesi) mücadele etti.

Takımımızı ve antrenörümüzü yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

IMG-20230530-WA0097

20230530_205508IMG-20230530-WA0002