Eki 2023
Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları Kamu Spor Oyunları

Kamu  kurumlarında  görev  yapan  personele  yönelik Cumhurbaşkanlığı  İletişim  Başkanlığı  koordinasyonunda Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen  "Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları Kamu Spor Oyunları"  projesi;  Basketbol, Masa Tenisi ve Voleybol spor  dallarında  18  Eylül  -  05  Kasım  2023  tarihleri  arasında  81  ilimizde yapılması planlanmaktadır.

İstanbul Teknik Üniversitesi olarak Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları kapsamında kamu kurumlarında görev yapan personele yönelik olarak düzenlenecek Kamu Spor Oyunları organizasyonunda 'Organizasyon Düzenleme ve Denetleme Kurulunda Üniversitemizin Temsilcisi' Beden Eğitimi Bölümü Öğr. Gör. Aylin ÖZTÜRK koordinatörlüğünde 3x3 Basketbol Erkek Takımı, Masa Tenisi Erkek Takımı ve Voleybol Erkek Takımı ve Voleybol Kadın Takımı olarak spor dallarında yarışmalara katılmaktadır.

İTÜ Beden Eğitimi Bölümü olarak katılım sağlayan Tüm Üniversite Personelimize Müsabakalarda başarılar diliyoruz.